ÖBA videolarını durmadan izler
merhaba;kendi bilgisayararımda gayet güzel çalışıyor fakat başka bilgisayarda çalışmadı.nedendir acaba? çalışmayan pc win 11 pro 64 bit
merhaba;kendi bilgisayararımda gayet güzel çalışıyor fakat başka bilgisayarda çalışmadı.nedendir acaba? çalışmayan pc win 11 pro 64 bit
çalışan sistemin özelliklerini yazsaydınız keşke
çalışan sistemin özelliklerini yazsaydınız keşke
Win 10 pro 64 bit
m az önce çalışmıyor. yeni sekmede aç uya
Merhabalar, tempermonkey in çalışması için chrome da geliştirici seçeneklerinin açık olması gerekiyor. Yeni açıyorsanız bir kere chrome'u yeniden başlatmalısınız. 13 Kasımda yaptığım kontrollerde sorunsuz çalışıyordu. Öğretmenlik kariyer basamakları şu an bize tanımlı değil ancak diğer videolarda test yapabilirim
Merhabalar, tempermonkey in çalışması için chrome da geliştirici seçeneklerinin açık olması gerekiyor. Yeni açıyorsanız bir kere chrome'u yeniden başlatmalısınız. Bilgisayarlarınız arasındaki fark muhtemelen budur.
OBA için denedim az önce çalışmıyor. yeni sekmede aç uyarısı gelmiyor bende.. bir kontrol eder misiniz. chrome ile denedim.
Bu arada yeni sekmede açma uyarısı uzaktan eğitim kapısı betiğinde var. Burada yok. Bu betik videonun sesini kısıp sırasıyla tüm videoların oynatılmasını sağlıyor
OBA için denedim az önce çalışmıyor. yeni sekmede aç uyarısı gelmiyor bende.. bir kontrol eder misiniz. chrome ile denedim.